Εμπορικά

Λογιστικά

Διαχείριση Πολυκατοικιών

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site μας: 

Άλλες Εφαρμογές

Προ'ι'όντα

Εκτυπωτές KYOCERA

DapanhWin

 

Περιγραφή:

Η εφαρμογή "Dapanh" είναι ένα πακέτο ειδικό για τις απαιτήσεις μιας εταιρίας που ασχολείται με έκδοση Κοινοχρήστων.

Ειδικότερα:

Δυνατότητα απεριορίστων χρήσεων ( ξεχωριστά αρχεία σε κάθε χρήση ), για να κρατιούνται σαν αρχείο όλες οι κινήσεις.

Δυνατότητα παρακολούθησης διαφορετικών εταιριών (μέχρι 999).

Ασφάλεια πληροφοριών με τη δυνατότητα αντιστοίχων κλειδιών (passwords) ώστε κάθε χρήστης να εργάζεται σε ορισμένα σημεία της εφαρμογής.

Τα αρχεία της εφαρμογής δέχονται απεριόριστο αριθμό εγγραφών.

Εκτύπωση Συγκεντρωτικής Κατάστασης ( με παραμετρική φόρμα εκτύπωσης ).

Εκτύπωση Ειδοποιητηρίου-Αποδείξεων Ενοικιαστών-Ιδιοκτητών με παραμετρική φόρμα εκτύπωσης.

Δυνατότητα επανεκτύπωσης Καταστάσεων-Ειδοποιήσεων-Φακέλλων.

Δυνατότητα Μαζικής εκτύπωσης Καταστάσεων-Ειδοποιήσεων-Φακέλλων.

Δυνατότητα παρακολούθησης Μειομένων και Κλειστών διαμερισμάτων.

Παρακολούθηση πολυκατοικιών με θέρμανση Κεντρική, Απλή Ατομική ή Ατομική με Ειδικό Συντελεστή ποσοστού θέρμανσης με ώρες και Θερμομονάδες.

 

 

 • Οικονομική Διαχείριση για κινητά και Tablet
  Οικονομική Διαχείριση για κινητά και Tablet Η εφαρμογή ΤSΕPI Android είναι ένα ΠΟΛΥΠΡΟΓΡΑΜΜΑ που μπορεί να εξυπηρετήσει κάθε ιδιώτη-επαγγελματία, για εξωλογιστική παρακολούθηση κάποιων εργασιών. Tsepi ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣΠλήρη διαχείριση Πελατών-Προμηθευτών και παρακολούθηση και των Οικονομικών τους Στοιχείων (Χρεώσεις Πιστώσεις Υπόλοιπα).Παρακολούθηση Τρίτων. Tsepi ΕΣΟΔΑ ΕΞΟΔΑ ΤΑΜΕΙΑΠλήρη διαχείριση και παρακολούθηση Εσόδων - Εξόδων, με ανάλυση υποκατηγοριών.Πλήρη διαχείριση και παρακολούθηση…
 • Συνεργασία με ΘερμοΠετρόλ
  Συνεργασία με ΘερμοΠετρόλ Η ΘερμοΠετρόλ SERVICE ανέθεσε στην εταιρία ΓΝΩΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ την υλοποίηση της μηχανογράφησης της έκδοσης κοινοχρήστων και της οικονομικής διαχείρισης των πολυκατοικιών, όπως και την είσπραξη των κοινοχρήστων των διαχειρίσεων με Tablet και θερμικό εκτυπωτή. Η εταιρία ΓΝΩΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ εγκατέστησε το πρόγραμμα Dapanh.NET για την κάλυψη των αναγκών της ΘερμοΠετρόλ SERVICE.
 • Συνεργασία με ΠΕΤΡΟΛΚΟ
  Συνεργασία με ΠΕΤΡΟΛΚΟ Η ΠΕΤΡΟΛΚΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ανέθεσε στην εταιρία ΓΝΩΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ την υλοποίηση της μηχανογράφησης της έκδοσης κοινοχρήστων και της οικονομικής διαχείρισης των πολυκατοικιών, όπως και την είσπραξη των κοινοχρήστων των διαχειρίσεων με Tablet και θερμικό εκτυπωτή. Η εταιρία ΓΝΩΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ εγκατέστησε το πρόγραμμα Dapanh.NET για την κάλυψη των αναγκών της ΠΕΤΡΟΛΚΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ.
 • Εορτολόγιο για κινητά και Tablets
  Εορτολόγιο για κινητά και Tablets   Το eortes android είναι το Ελληνικό Ορθόδοξο εορτολόγιο, υποστηριζόμενο από κινητά και tablets με λειτουργικό android, για εύκολη και γρήγορη ενημέρωση για τις τρέχουσες εορτές (σταθερές και κινητές), αργίες καθώς και τα τρέχοντα γενέθλια των αγαπημένων σας προσώπων. Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφοριές  εδώ.
 • Συνεργασία με ΠΑ.ΜΕ.Δ.Υ.
  Συνεργασία με ΠΑ.ΜΕ.Δ.Υ. Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών μετά από διαγωνισμό ανέθεσε στην εταιρία ΓΝΩΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ την υλοποίηση του προγράμματος για την Πανελλαδική Μελέτη Διατροφής και Υγείας. Περισσότερες Πληροφορίες μπορείτε να δείτε στη ιστοσελίδα της ΠΑ.ΜΕ.Δ.Υ.